Tálcakészlet műtrágyaszórók beméréséhez 5 tálca ráccsal, mérőhengerrel és tölcsérrel

AAMS-SALVARANI felfogó tálcái a műtrágyaszóró gépek keresztirányú szórásegyenletességének gyors és hatékony vizsgálatát szolgálják gyakorlati körülmények között. A tálcák 7 darabos készletekben kaphatók. A tálcákat egymástól egyenlő távolságra kell kihelyezni a talajra, a menetirányra keresztben. Az elhaladó műtrágyaszóróról a szemcsék a tálcákba gyűlnek. A mérés annál pontosabb, minél közelebb vannak egymáshoz a felfogó tálcák. A begyűjtött műtrágya mennyiségét tálcánként mérőhengerrel vagy lemérlegelve állapíthatjuk meg, és ennek alapján megadható a keresztirányú szórás egyenletessége.

 

 - A tálcák mérete 50 x 50 cm, ami megfelel a műtrágyaszórók keresztirányú szórásegyenletességének vizsgálatára vonatkozó európai EN 13739 szabvány követelményeinek.

 

 - A tálcákban rács akadályozza meg a műtrágyaszemcsék kipattanását.

 

 - Minden tálcához tartozik egy mérőhenger. Ebbe kell egy tölcséren keresztül áttölteni az ott felgyűlt anyagot. Egy tartóban 7 mérőhenger helyezhető el.

 

 - Valamennyi elem ütésálló műanyagból készül, és ezért hosszú élettartamú.

 

 - A felfogó tálcák szervestrágyaszórók keresztirányú szórásegyenletességének meghatározására is felhasználhatók.

 

 - A tálcák egymásba helyezhetők, a rácsok pedig összehajthatók, így tárolásuk egyszerű és helytakarékos. Tárolótáskák is rendelhetők.

Márka: AAMS-SALVARANI

Termék kód: 904550

aams_page[29]_1.jpg
pageup