Ismerje meg cégünket

A FarmCenter Kft. gödöllői székhellyel alakult 1990-ben, a kor tipikus szülöttjeként. Egy központi kutató intézetnek akkoriban Kft.-ket kellett létrehozni ahhoz, hogy a költségvetésén túli munkákért többletjuttattatásokat kapjon, amelynek egy részét a többletmunkát vállaló dolgozók felé továbbíthatta. Így lett a nagynevű Mezőgazdasági Gépkísérleti Intézet 68 alapító tag mellett több mint 40%-ban tulajdonos ebben a Kft.-ben.

Én 3 évvel ezután vállaltam vezető szerepet a Kft.-ben, 20 éves permetezéstechnikai, minősítő méöki gyakorlatomra alapozva, éppen akkor, amikor ez a rendszer megingott és a tagok szabadulni kívántak befektetéseiktől.  Felfuttattam az akkoriban igencsak gyengélkedő, amerikai Spraying Systems Corporation TeeJet márkanevű termékeinek forgalmazását, illetve ezen a területen átvettem a megszűnő Agroker vállalatok szerepkörét.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan nagymultú olasz cégek, mint a Salvarani, Carpi, Fox Motori, Metaltecnica velünk működnek együtt, de örülünk a német Mantis, MAF, Wanner cégek bizalmának is. A japán KETT szemnedvesség-mérő készülékét ugyanúgy forgalmazzuk, mint a SHURflo 12V kisszivattyúit. Erről majd termékkatalógusunkra kattintva többet tudhatnak meg, hiszen a permetezéstechnika területén szinte egyetlen olyan elektronikus eszköz vagy alkatrész sincs, amit tőlünk kedvező áron ne szerezhetnének be.

Viszonteladói hálózatunk is az Önök rendelkezésére áll. A nagy termelési rendszerekben és közel 200 gazdaboltban elérhetők az általunk forgalmazott termékek. A közvetlenül tőlünk megrendelt, raktárkészleten levő termékeket már másnap kiszállítjuk, a határidős permetezési feladatok biztos elvégzését és az Önök nyugodt munkavégzését szolgálva.

Tisztelt partnereinket tanácsainkkal kezdettől fogva segítjük. Consulting cégként szaktudásunkat örömmel bocsátjuk rendelkezésükre, úttörő szerepet vállalunk a legkorszerűbb permetezési eszközök és eljárások megismertetésében és elterjesztésében.

Huszár Jenő
tulajdonos, ügyvezető igazgató 

pageup