DirectoValve 490 sorozatú elzáró szeleptömb (491)

A 490BEC DirectoValve szabályozószelep teljesítményt és üzembiztosságot biztosít. A forgócsapos szelep nagy igénybevételre tervezett, kereskedelmi céló szabályozószelep hosszú élettartammal. Több tucat tervezési jellemzőt egyesít egyetlen szabályozószelepben, amely gyorsan reagál, és amely tartósabb, mint a többi szelep.

 

Kapható E vagy EC sorozatú motorokkal kábel- vagy DIN elektromos csatlakozásokkal.

 

Jellemzők

 

 - 25 ford./perc, elzárás 0,6 s alatt teljesen nyitottból teljesen zárt állapotba.

 

 - A rugalmas 50-es sorozatú karimaszerelvények a bemeneti/kimeneti csatlakozásoknál tetszőleges számú szelep gyors, egyszerű elzárását teszik lehetővé.

 

 - Csak kétutas változatban kapható. Nyomásszabályozó szelepek beépíthetők.

 

 - Az egyedi tervezésű 316-os minőségű rozsdamentes acélból készült golyó csökkenti a szelepbe esetlegesen beragadó anyagok mennyiségét. Ez csökkenti a golyó korrodálódásának valószínűségét, csökkenti a tömítés kopását, illetve megnöveli a szelep várható élettartamát.

 

 - Átfolyási sebesség: 379 l/perc (100 GPM) 0,34 bar (5 PSI) nyomáseséssel, 534 l/perc (141 GPM) 0,69 bar (10 PSI) nyomáseséssel.

 

 - Maximális méretezési nyomás 10 bar (150 PSI).

 

 - A nedves részek polipropilénből, rozsdamentes acélból, szénnel töltött Teflon, Viton és Ryton anyagokból készülnek.

 

 - Időjárás-álló, grafitos Teflon szigetelés fokozza a tartósságot, és minimálisra csökkenti a szivárgás lehetőségét.

 

 - A korrózió elkerülésére rozsdamentes acélból készült rögzítők és szerelési lábazatok biztosítják a szilárdságot és a könnyű szerelést (8 mm-es vagy 5/16" csavarokkal).

Márka: TeeJet

Termék kód: 491BEC-C

pageup