Cégünk idén is kiérdemelte a megtisztelő, Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát.

2012 óta minősítik cégünket és már 2015 óta stabilan AAA minősítéssel rendelkezünk. Ezzel a tripla A tanúsítvánnyal  magyarországi cégek csupán 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Farmcenter Kft.  a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. 

Nagyon fontosnak tartjuk a minősítésen kívül, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek velünk és nyújtott szolgáltatásainkkal.

Az ügyfeleket szívesen segítjük szaktanácsadással, ismeretbővítéssel.

A Farmcenter Kft. igyekszik a permetezéstechnika területén a legszélesebb, legkorszerűbb, legteljesebb spektrumát nyújrani a hozzánk forduló ügyfelek számára. Ez a kör minden évben folyamatosan növekszik, amely már önmagában is egy pozitív visszajelzés a végzett minkánkra vonatkozóan, amelyet igyekszünk szinte napról-napra a vevői igényekhez igazítani, bővíteni.

 

 

pageup